Nya möbler och mumsig glass!

Om ni någonsin tvivlar på det förhållande ni för stunden är i och vill veta om det finns en chans att det håller, åk med din tilltänkta till IKEA. Om ni kommer ut därifrån och hem igen utan att slita varandra i stycken har ni en god chans - IKEA är det ultimata förhållandetestet. Nu lyckades både jag och pojkvännen tack o lov klara testet, trots närmare 4 timmar spenderade på bygget, spring upp och ner och trängsel på gratisbussen hem.

Vi fick allt vi skulle ha till vardagsrummet på IKEA och i går kväll kom möblerna med budbil. Monteringsdags. (Relations-test nr 2!)
Det hela slutade med en något sned och hamrad skiva, mycket byggdam,en hel del förvirrade svordomar och ett mycket mycket snyggt vardagsrum.  Nu saknas bara TVn som vi inte kan beställa förän efter löning...

Och vilket bättre sätt att fria sin vackra nya möblering än att sitta ner, beundra den och avnjuta Ben & Jerry's senaste smak. Let me tell you, Half Baked är ett genidrag. Det bästa från Cookiedough och Chocolate Fudge Brownie i en himelsk blandning. Lyckades hitta en pint gömd i frysdisken på ICA, fast den nya smaken officiellt inte ska släppas innan nästa vecka. Yay! Rekomenderar den starkt om ni är fan av ovannämnda smaker. Mums mums!

Half Baked

Finns det rimliga skäl för att göra av med halva månadens matbudget på glass?

/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0